Pavement er et super spændende skomærke, der arbejder meget med kontrasten mellem det feminine og det maskuline. I deres kollektioner af sko er der altid rigtigt mange flotte og forskellige modeller at vælge mellem, som alle følger tidens stærkeste trends og tendenser. I denne kategori finder du vores stærke sortiment af Pavement ballerinaer, som er blandt de mest populære flade sko, vi forhandler her hos Unik Sko. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 4 af 4

Pavement ballerinaer med kant og charme

Pavement kan tilbyde rigtigt god og slidstærk kvalitet til rimelige priser. Designet er desuden i top og kan sagtens konkurrere med de dyrere mærker. En ballerina er typisk en meget feminin sko i en delikat silhuet, men hos Pavement finder du også varianter, der trækker på referencer fra herremoden. Det kunne for eksempel være via en spids snude eller et design, der er inspireret af loafers. Det giver udvalget af Pavement ballerinaer herunder masser af kant og charme. Ballerinaer er de perfekte små hverdagssko til de dage, hvor du gerne vil føle dig velklædt, men ikke føler for at skulle gå med højhælede sko. De er fine til både bukser og kjoler og kan nemt styles, så de passer til enhver anledning.

Ballerinaer fra Pavement kan du finde i flere forskellige og utrolig spændende designs som bl.a. tilbyder lidt mere kant og charme end de klassiske, feminine ballerinaer. Bl.a. med inspiration fra nogle lidt mere maskuline træk, designer Pavement ballerinaer, der har et lidt anderledes look end hvad du normalt forventer ved en ballerinasko. Derfor kan du iklæde dig nogle unikke og flotte sko, som helt sikkert vil give dit outfit et interessant twist, og som kan sammensættes med mange forskellige outfits. Pavement tilpasser altid deres designs til tidens trends og introducerer løbende nye, moderne modeller af deres ballerinasko. Derfor kan du her på unik-sko.dk finde Pavement ballerinaer, der uden tvivl vil appellere til din og mange andre kvinders smag, hvis du er på udkig efter et par moderigtige og charmerende ballerinaer.

Ballerinaer i lækkert look og slidstærkt design

Pavement formår desuden at kombinere et fedt og charmerende look med en rigtig god og slidstærk kvalitet. Det skyldes at Pavement fremstiller sine sko i materialer af god kvalitet, der både giver skoen et fantastisk look, slidstærke egenskaber og en fantastisk komfort. Prisklassen er middel, hvilket betyder at du kan få rigtig meget lækkert og ikke mindst holdbart design for dine penge, som sagtens kan konkurrere med dyrere modeller i forhold til kvalitet og design.