Vi har en del forskellige modeller af sandaler fra Birkenstock, og de kan sagtens falde lidt forskelligt ud i størrelseren alt efter hvilken model og læst de er lavet på. Dette oplyser vi selvfølgelig på den enkelte annonce. Vi har som regel Birkenstock i sortementer fra str 35-41 og så videre op i 45, da vi både forhandler Birkenstock sandaler til damer, herre og børn. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 81

Smarte Birkenstock sandaler

De ligger som regel lidt til den store side i størrelsen. Vi er en af de butikker med det største udvalg af sandaler fra Birkenstock. Der bliver indkøbt klassiske modeller, basis modeller, og en masse moderigtige med spræl på. Vi er i den kategori, hvor vi får lov at sælge alle modeller fra Birkenstock, som andre butikker ikke må. Derfor finder du et kæmpe udvalg nedenfor. Vi sælger Birkenstock til alle aldre, da der bliver lagt utrolig meget vægt på både komfort/sundhed og et super smart design. Lad dig inspirerer af de skønne modeller.

Birkenstock er et gammelt kendt tysk mærke. Birkenstock sandaler er anatomisk opbygget, som gør at Birkenstock sandaler har alle de rigtige svangstøtter i fodsengen. 
Birkenstock er kendt som en sundhedssandal, som har eksisteret i rigtigg mange år. i år 2014 blev birkenstock kåret som den største sandal trend, og var de sandaler der solgte allerbedst, da de blev spottet på kendte stjerner i USA. Sommeren 2015 er blevet spået til at birkenstock bliver endnu større og mere populært. Birkenstock er noget af det sundeste for fødderne, og pt  til alle piger/kvinder der går op i fashion, men mest af alt ønsker at have noget ordentligt på fødderne der støtter. Se vores udvalg her, og følg gerne med - vi prøver at bestille de manglende størrelser hjem hele tiden. 

Stort udvalg af Birkenstock sandaler til alle køn i alle aldre

Vi har et kæmpe udvalg af Birkenstock sandaler, især om sommeren. Udvalget består af sandaler, sko og støvler til både kvinder, herrer og børn. Det er vores bedst solgte fodtøj hele foråret og sommeren, da Birkenstock idag er blevet et "must have", og ikke kun i en enkel farve, men helst et par forskellige farver/modeller. Birkenstock er et fodtøj vi kan stå 100% indenfor, og som vi sælger med 100% ærlighed. Det er nogle af de lækreste sandaler at gå i, samt det er det sundeste for fødderne. 
Idag bruges Birkenstock i øvrigt til stort set alting, både hverdagsbrug, ferier og festlige lejligheder.

Unik sko sender fragtfrit over 300kr til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye varer gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så levere vi en smuk pakke.