Billi Bi er et af de stærkste danske skomærker, og det ses også tydeligt på deres sandaler. Vi er selv meget vilde med mærket, og derfor ligger en rigtig stor del af vores indkøb her, og der vil altid være et stort udvalg. Her kan du se de absolut fedeste Billi Bi sandaler i alle afskygninger. Mange forskellige modeller, farver, materialer osv. Du kan få lige fra den flade klassiske sandal til den mere rå type, og videre til de smukke feminine modeller med hæl. De passer til stortset alt i sommergardarobel og kan redde ethvert outfit. Der er sandaler til hverdagsbrug, fest og alle andre begivenheder. Billi Bi er et af de skomærker der er hurtigst til at spotte moden og trenden, og er derfor det mærke der altid er først med det nye. I sommerkollektionen kan man få Billi Bi sandaler i mange forskellige farver. De har altid den nyeste populære farve med, så det bliver aldrig kedeligt og trist. Produkterne er ofte en tidløs investering og holder i mange år. 

Viser 1 - 22 af 22

Unikke sandaler fra Billi Bi

Der er ingen alder for hvem der køber et par Billi Bi sandaler, da vi sælger dem til stort set allt. Det er lige fra den helt unge pige, som gerne vil have den helt rigtige sandal som hitter nu, men også den voksne og endda ældre kvinde der gerne vil have noget der er lidt smart. Stadig er der lagt rigtig meget vægt på komfort, og såler bliver især blødere og blødere, derfor kan flere gå i sandaler fra Billi Bi idag. 
Prisen varierer rigtig meget, da de fås helt fra 600kr og op til den dyre ende. Det kommer selvfølgelig an på hvor meget spræl man vil have, og hvilke materialer de er lavet i. 
Vi kan trygt anbefale dig et par Billi Bi sandaler, da det er noget af det bedste, og mest smarte! Vi køber meget blandet ind, og det gør netop også, at der forhåbentligt er noget der falder i din smag, og passer dine fødder perfekt. Alt efter hvordan modellen er, så kan både smalle og brede fødder passe modellerne. Hvis du er i tvivl med hensyn til størrelse eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.