Et par flade støvler kan man aldrig leve uden! Wonders laver super skønne flade støvler med fantastisk komfort. Tæt er der en lille gummihæl under, og oftest er sålerne hele vejen hen også gummisåler - dette er nemlig med til at give en rigtig god og blød komfort. Wonders støvler i flade modeller findes i mange forskellige designs. De laver både meget klassiske modeller, men også nogle super smarte i forskellige skind print og præget materialer osv. Det de alle har tilfælles er super kvalitet og pasform. 
Vi har altid mange støvler fra Wonders, se udvalget nedenfor.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 5 af 5

Smart og komfortable flade støvler fra Wonders

Det flotte håndværk og feminine udtryk som du finder i Wonders flade støvler er i en klasse for sig. Wonders er et spansk mærke som lever og ånder for at lave fodtøj til kvinder, som elsker sko. I den bestræbelse har Wonders formået at kombinere sydens temperament med sublim komfort og unikt design. En cocktail som i dag har givet os nogle fabelagtige damesko med suveræn komfort og pasform. Wonders damesko er i dag en af det bedst sælgende skomærke i Spanien. Wonders flade støvler er en sand nydelse at have på, da sålerne laves i blød gummi, så man undgår at føle ubehag eller få ondt – selv efter mange timers brug. Tag et kig i vores sortiment og find din Wonders støvle. Vi tør ikke love, at du ikke bliver 1.199,- fattigere. Men vi tør godt at love, at du bliver én glæde rigere. God fornøjelse.

Wonders flade støvler til de modebevidste

Wonders er ikke bare en klassisk komfortabel og lækker støvle, de kan også meget mere indenfor mode, end hvad man lige tror! De er super hurtige til at være med på trenden, når der pludselig er en ny type hæl, eller skosnude mm der rykker på sig. Netop fordi det kommer fra Spanien, er de rigtig hurtige til at være først med disse smarte ting. Derfor ved vi, at når vi ser en ny smart til på Wonders flade støvler, så er det helt sikker noget vi kommer til at se mere til. Det sjove ved en flad støvle fra Wonders er, at vi faktisk kan få dem lavet nogenlunde som vi ønsker, i forhold til farver, og forskellige materialer. Dette gør, at vi kan gøre vores udvalg af flade støvler fra Wonders mere unikt og særpræget.