Her på siden har vi samlet det nyeste og mest smarte inden for PHENUMB ankelstøvler til unge piger og kvinder. Sæson efter sæson designer danske PHENUMB populære og trendy styles i tråd med tidens hotteste tendenser. Det ses tydeligt her i vores flotte udvalg, hvor du blandt andet kan finde ankelstøvler med lynlås, ankelstøvler med elastik, ankelstøvler med uldfor og mange andre moderigtige modeller til enhver anledning. Find højkvalitets PHENUMB ankelstøvler til gode priser lige her på siden. 

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 13 af 13

Sæsonens smarteste PHENUMB ankelstøvler til kvinder

PHENUMB designer og producerer moderigtige støvler til overkommelige priser, og her hos Unik Sko kan du være sikker på altid at finde fordelagtige tilbud på mange af mærkets mest populære styles. Uanset hvilken anledning du søger ankelstøvler til, kan du her i udvalget finde PHENUMB ankelstøvler, der passer ideelt til både hverdag, fritid og festlige lejligheder. Er du til mellemlange ankelstøvler med chunky såler eller elegante ankelstøvler i sort skind med dekorative lynlåse? Alt dette og meget mere finder du her i vores store sortiment af PHENUMB ankelstøvler, hvor vi har samlet noget til enhver smag. PHENUMB er dygtige til at designe moderne og behagelige ankelstøvler, med praktiske og gennemtænkte detaljer. Derfor finder du her i sortimentet mange ankelstøvler med elastik i siderne eller diskrete lynlåse på indersiden, der gør det nemt og hurtigt at få støvlerne af og på. Når man ser på udvalget, hersker der ingen tvivl om, at PHENUMB ankelstøvlerne er designet med æstetisk og komfort i højsædet. Hvad end du søger en specifik PHENUMB ankelstøvle, eller bare undersøger markedet for smarte støvler til gode priser, så er vi sikre på, at sortimentet her på siden vil falde i din smag. Glem ikke at vi tilbyder lynhurtig levering samt gratis fragt ved køb over 300,-.

Stort udvalg af PHENUMB ankelstøvler til gode priser

Mange af vores flotte PHENUMB ankelstøvler her på siden kommer i adskillige farver, materialer og størrelser til både piger og kvinder. Her kan du finde elegante og alsidige designer ankelstøvler i læder og ruskind, som går godt til både kjoler og bukser, og holder sæson efter sæson. PHENUMBs mange moderigtige styles er kendetegnet ved høj kvalitet, lækker pasform og en finger på pulsen, når det gælder tidens hotteste tendenser. Du vil opleve at vores mange ankelstøvler her på siden, bærer præg af et klassisk og stilrent, nordisk twist, som er karakteristisk ved PHENUMBs sortiment. Vores store udvalg opdateres løbende med prisvenlige nyheder og bestsellers, så her på siden kan du altid lade dig inspirere af et fantastisk udvalg af PHENUMB ankelstøvler. Vi gør en dyd ud af at yde kundeservice i særklasse, uanset om du handler fysisk i vores butik i Nykøbing F eller her på vores webshop. Derfor kan du altid træffe os på tlf. 28 83 26 83, hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål til vores flotte sortiment af PHENUMB ankelstøvler. Gør en god handel på et par topmoderne PHENUMB ankelstøvler der forener komfort, kvalitet og personlig stil.