Sneakers passer til alt slags brug og kan styles lige som man ønsker. Bubetti sneakers fås i mange forskellige varianter. Nogle sneakers fra Bubetti har en råt look, mens andre har et utrolig flot og klassisk look. Alle Bubetti sneakers har dog det til fælles, at de er produceret i det lækreste vegetabilsk garvet skind, hvor alt er 100 % naturmaterialer. Alle sneakers fra Bubetti er håndsyet, og hver enkel sneaker er lavet med kærlighed. Bubetti sneakers kan bruges til både hverdag, arbejde og til pænere brug. De kan styles til jeans, pæne bukser og i dag bruger vi rigtig meget sneakers til kjoler med strømpebukser osv. Selv bare ben og en sneakers er blevet meget populært.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Fede sneakers fra Bubetti

Bubetti sneakers er et fantastisk stykke fodtøj, som du sagtens kan bruge hele året rundt – især med det klima, som vi har i Danmark. Derfor kan du sagtens hoppe i et par sneakers både om sommeren og om vinteren. Bubetti har designet deres sneakers i et casual, men stadig flot og klassisk look, og derfor kan de bruges til både hverdag, arbejde og til mere pæn brug. Et par sneakers fra Bubetti er derfor næsten et must i skoskabet, da du kan kombinere det med mange forskellige outfits hele året rundt.

Bubetti sneakers er håndsyet i Firenze og er kendetegnet ved en god og holdbar kvalitet. Det lækre skindmateriale er vegetabilsk garvet, hvilket giver skoene et flot, eksklusivt look og en rigtig god pasform. Derudover bliver skindet kun blødere og blødere med tiden. Skoene har en god, rummelig pasform, som giver massere af god plads og komfort til dine fødder. Sålerne er designet i en yderst holdbar kvalitet, hvilket også er med til at give disse sneakers deres bløde og fleksible komfort, og med det smarte lukkesystem, er skoene også ganske lette at hoppe i.

Stilede og tidløse Bubetti sneakers

Bubetti sneakers er et mindst lige så lækkert stykke fodtøj, som alle andre produkter fra Bubett.
Udvalget er en smule mindre, men det er altid noget Bubetti vil have i deres kollektion, da varen aldrig går af mode, og generelt bare går lidt op og ned indenfor dette brand. 
Som regel er sålerne på Bubetti sneakers lavet af lækre naturproduceret gummisåler, som giver en fantastisk blød komfort. Alt ved disse sko er selvfølgelig skind, og ovenikøbet vegetabilsk garvet skind, som holder utrolig længe.
Vi er derfor ikke i tvivl om, at du vil få massere af glæde af et par sneakers fra Bubetti, som du kan få fingrene i her på unik-sko.dk.