Ankelstøvler fra Nature er en støvle til dig, som ønsker noget helt fantastisk på fødderne, og noget man kan trave rundt i dagen lang.
Nature ankelstøvler er et klassisk design, som går igen på mange farver, kvaliteter samt prints. Pasformen og læsten er som regel altid den samme, og så kan der være lidt forskel på længden af støvlerne. 
Der findes både ankelstøvler fra Nature med og uden foer. Dem med foer er i meget lækker lammepels, og er fantastiske at have på.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 17 af 17

Komfortable ankelstøvler fra Nature

Ens for alle Nature ankelstøvler er, at komforten er helt i top, og man går fantastisk i dem. De er flotte til både kjoler og bukser, og kan bruges til hverdagsbrug samt pænere brug.
Designet er bæredygtigt, og ved hver en støvle fra Nature, er der tænkt på miljøet. 
Søger du en smart og ekstrem behagelig ankelstøvle, så tagb et nærmere kig på Nature. Vi kan bestille størrelser og farver hjem, selvom vi ikke har det på lager.

Nature ankelstøvler i bæredygtigt design

I starten var Nature ankelstøvler et meget standart design, med lidt enkle modeller, som så kunne fås i mange forskellige farver, kvaliteter mm. Idag er Nature blevet mere og mere anerkendt som en luksusbrand, der sætter komfort højt, og derfor har de selvfølgelig også udviklet mange flere modeller. Nu er det ikke blot en enkel ankelstøvle i kollektionen, men netop flere forskellige. Nature laver ankelstøvler både med og uden foer, med og uden snøre, forskellige såler og forskellige skindmaterialer, alt efter om man er til ekstremt bæredygtigt design osv. Ens for dem alle er, at ankelstøvlerne er formet efter foden, så de går lige i pasformen, og der er plads til fødderne på en god måde. Vi prøver at vise en så stort udvalg som muligt i Nature ankelstøvler, og håber du kan finde en der falder i din smag.