Som regel er alle støvlerne fra Nature flade, med gode opbyggede såler, da der er lagt rigtig meget vægt på komfort, og gode såler. Alle slidsåler er lavet af overskudsmaterialer fra sneakers, og dermed vedholder de at tænke på miljøet. 
Flade støvler fra Nature går til både kjoler og bukser, da de har et super fint og nymoderne design. Der er altid god plads til alle slags fødder, da støvlerne er formet efter foden i pasformen. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 19 af 19

Smarte flade Nature støvler

De flade støvler fra Nature fås i mange forskellige farver, samt skindkvaliteter i både glat skind og ruskind. Sålerne fås i både lyse farver, men i forårs sæsonen er der også meget indfarvet såler. 
De flade støvler kan stort set bruges hele året rundt, da Nature både laver med og uden lammefoer. Ydermere er der forskellige længder på skafterne på de flade støvler.

Fodformede Nature flade støvler

Vores udvalg af flade støvler fra Nature er stort set kun flade støvler, da det er det de specialiserer sig i pt, og fra start. Vi må ikke glemme, at Nature jo er et mærke, der bygger deres flade støvler på komfort, en fodformet sko der passer foden 100%, lækre såler og et bæredygtigt design. Dog er der lidt forskellige modeller indenfor de flade støvler fra Nature, da de både fås med og uden foer, med og uden snøre. Derudover laves de med forskellige såler, forskellige skind og farver, samt forskellige skindmaterialer alt efter om man vil have økologisk skind, ruskind eller glat skind. Udvalget er fint, og der er lidt at vælge mellem for en hver, når der er tale om Nature flade støvler.