Der findes sneakers i alle afskygninger som både er smarte, komfortable, feminine, sporty og meget mere. I dag bruger man rigtig meget sneakers som en overgangs sko, og sætter dem til stort set alt slags tøj. Du kan sætte et par sneakers til en afslappet hverdagssæt som fx jeans og få et afslappet cool look, og ydermere er det super smart at have en par fine sneakers på til kjoler, shorts osv med fx bare ben. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 40

Feminine og sporty sneakers

Mulighederne for en sneaker der passer lige til dig, er forholdsvis stor her på vores webshop. Vi har mange forskellige typer, og et stort udvalg af sneakers, kondosko slip on osv. Vi forsøger at købe mange forskelligeheder fra alle vores mærker, så looket er mere varieret, og så vi rammer en bred aldergruppe samt et bredt prisniveau. Vi har blandt andet nogle sneaker der er meget sporty fra fx Tamaris, Cashott, Billi Bi, Converse osv. Vores sneakers fra Converse er for eksempel en helt anden stil end vores andre mærker. Billi Bi har blandt andet lavet en ny Sports Kollektion, hvor der bliver lagt utrolig meget vægt på smarte sneakers og slip on med et meget feminit præg, som samtidig har meget komfortable såler. Så hvis du ønsker den helt klassiske kondisko med snøre er den at finde online hos os - men hvis du derimod ønsker noget helt nyt og super smart i forskellige skind materialer og print, kan du også altid finde det. 

I dagens Danmark er sneakers blevet det helt store. Derfor har nogle af vores største mode brands lavet meget store kollektioner hvor de netop specialiserer sig i at lave komfortable sneakers, som har det smarteste design på markedet. Vi kan blandt andet fremføre Billi Bi her, som har lavet en SPORTS kollektion, hvor alle deres sneakers er ekstremt feminine og og mega smarte! Ydermere har vi Cashott som også laver super smarte sneakers, men som også kan gå til en mere rå type, og ligeledes kan Tamaris. DL Sport som udelukkende er en sneakers mærke gør det også rigtig godt hos os, da vi her kan præsentere en meget pæn klassisk og feminin sneakers med meget komfort, og svangsåler. Derfor må vi erkende, at de store modefirmaer overtager markedet mere og mere med sneakers, da vi efterhånden hellere vil have en smart mode sneakers end en kondisko! Udvalget er stort hvad angår farver, materialer osv. Vi har sneakers der skiller sig helt ud, og har pynt, præget skind mm., men det er dog stadig ikke umuligt at få en klassisk sneakers som er helt afdæmpet. Vi bruger sneakers som en overgangssko, og de bruges til alting. Kjoler, bukser, shorts mm. Det er og bliver rigtig smart! Især det udvalg vi præsenterer for jer sæson efter sæson!