Unisa ankelstøvler tilføjer et helt unikt look til dit outfit og en uovertruffen komfort til dine fødder. Det spanske brand og skofirma ligger vægt på en høj kvalitet, og det kan mærkes, når skoen tages på. Hos os finder du ankelstøvler fra Unisa i forskellige materialer som bl.a. læder og ruskind med både rå, cool og feminine udtryk. Ankelstøvlerne, du finder her på siden, emmer af luksus og kvalitet, og de kan bæres hele året til alle slags outfits.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 16 af 16

Unisa ankelstøvler til enhver anledning

De smukke ankelstøvler fra Unisa kan bæres til enhver anledning. Du kan tilføje et feminint touch til et ellers råt look med et par lyse eller feminine Unisa ankelstøvler. Omvendt kan du også iklæde dig en feminin kjole og tilføje et par cool Unisa ankelstøvler i læder for et mere råt look. Du kan bære dem til alt. Ankelstøvlen bør være et key item i enhver garderobe, da den kan pifte ethvert outfit op. Selv et par jeans og en T-shirt kan tages til nye højder med et par lækre støvler i ruskind eller læder. Unisa ankelstøvler i ruskind eller læder tilføjer et klassisk look samtidig med, at de skiller sig ud fra mængden. Det spanske skobrand ønsker med deres ankelstøvler at integrere mode med komfort i kvinders hverdag. Uanset om støvlerne skal bæres på job, en tur til købmanden eller til fest, så er komfort og stil alfa og omega for dette brand.

Smukke og tidløse ankelstøvler

Unisa formår med deres tidsløse design og uovertrufne kvalitet, at indkapsle alle de kvinder, vi er, og støvlerne kan bæres år efter år, sæson efter sæson. De smukke dybe farver og finurlige detaljer, som du finder på Unisa ankelstøvler er velgennemtænkte og gennemførte. Inspirationen til ankelstøvlerne kommer fra den spanske natur og kultur. Støvlerne udstråler en varme og en følelse af gæstfrihed. Unisa ankelstøvler er ikke bare endnu et par sko. Det er sko, som byder dine fødder velkomne og ledsager dem igennem hele dagen. Selvom skoene har enkle og yderst stilfulde design, så skiller de sig ud fra mængden med deres take på den moderne og kvalitetsbevidste kvinde. Derfor er Unisa ankelstøvler er ikke fast fashion, de er kommet for at blive og blive båret gennem alle sæsoner. Både resten af året, men også livet.

Når komfort og design går hånd i hånd

Unisas mål for deres skoproduktion er at designe og producere sko, som kvinder kan holde ud at have på hele dagen. Brandet bruger megen tid og ressourcer på at forske i, hvordan de laver de mest behagelige sko, som samtidig har et helt unikt og spændende design. Vi bruger vores fødder hver eneste dag året rundt, og brandet mener derfor, at det er en af deres kerneopgave at designe sko til kvinder, som passer ind i deres hverdag. Selvom komforten og designet er helt i top, så er prisen på Unisa ankelstøvler det ikke. Her kan alle stilbevidste kvinder være med.

Har du nogen spørgsmål til dit næste køb af et par Unisa ankelstøvler, kan du kontakte vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig.