Phenumb Copenhagen er et nyt brand på markedet, som begyndte deres fantastiske rejse i efteråret 2019. De præsenterede deres første kollektion på CIFF modemesse i januar 2020. Deres sko er kendt som et fantastisk design, hvor der er lagt vægt på god komfort, kreativt look, samt brug af det bedste materiale til produktionen. Herunder finder du nogle rigtig lækre varer fra Phenumb Copenhagen i et moderne skandinavisk design, som henvender sig til stort set alle kvinder i alle aldre, som eksempelvis ønsker sig et par fede støvler, der bare har hele pakken, til fornuftige priser. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 12 af 12

Lækre sko og støvler fra Phenumb Copenhagen

Phenumb Copenhagen har mere end 25 års erfaring indenfor design og produktion af sko, og lever og ånder for at designe og producere fede varer, hvor der virkelig er vægt på både design, komfort, lækre skindmaterialer osv. Et flot design som er skandinavisk inspireret, og bliver produceret og håndlavet i Portugal, Spanien og Italien. Dette betyder, at mærket ikke går ned på kvalitet, og har høje ambitioner og passion for kvalitetssko. Da mærker er forholdsvis nyt, kommer vi til at se meget mere til dem! De er kommet rigtig godt fra start, og har fået lavet nogle rigtig populære støvler, som gjorde Phenumb Copenhagen en kendt spiller på markedet ret hurtigt.
De formår at lave deres design meget modebevidst, og samtidig så det passer til stort set alt i garderoben, og er meget tidløs så de kan bruges igen og igen. 

Phenumb Copenhagen som henvender sig til alle

Phenumb Copenhagen har en rigtig bred målgruppe, og henvender sig til stort set alle kvinder i alle aldre. Med deres moderigtige og samtidige klassiske design, rammer Phenumb Copenhagen generelt bare bredt, da de gør det på den helt rigtige måder, og gør sig umage i, at være opdateret indenfor hvad der rører på sig hele tiden. Derudover ligger Phenumb Copenhagen's sko på et rigtig fornuftigt prisleje, og det er et niveau hvor stort set alle kan være med. Her er der virkelig tale om value for money, da man for meget for pengene. 
Der sidder en masse dygtige og kreative mennesker og arbejder med Phenumb Copenhagen, når de skal have nye kollektioner klar. Så når alle ideerne bliver vendt, bliver de tegnet og designet, og derefter sat i produktion. 
Vi sørger for at holde jer opdateret med deres skønne varer, og vil have nyheder ved hver årstid - og i løbet af kollektionerne, da de er dygtige til hurtigt at komme frem med nogle nyheder.