Wonders er et af vores lækre førende brands!
Wonders er et spansk mærke, med deres fantastiske slogan "made with love", hvilket bekræfter at Wonders er et fodtøj som fødderne vil elske. Dette kan 100% mærkes når du står med produkterne i hånden, og især på fødderne. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 31

Varer i bedste kvalitet fra Wonders

Vi har stor succes med nærmest alle sko og støvler i både forår/sommerkollektionen, samt efterår/vinter. Hvis man kigger på sommersko som for eksempel ballerina sko, er der sjældent man får en ballerina der sidder så godt på foden fra dag 1 af. I deres efterårs kollektion har vi stor succes med deres fantastiske bløde gummisåler, som både laves på flade støvler men også på støvler med hæl. Dette gør, at enhver kvinde kan gå i støvler med lidt hæl uden at få trætte fødder.
Vi plejer at sige: "En gang wonders, altid wonders". Det er en mærke man kan have en tendens til at blive afhængig af, og købe igen og igen når man først har haft et par.

Wonders er et spansk mærke med super pasform. Det er et mærke, som altid bruger skind hvor kvaliteten er i top, og formår at skabe utrolig komfortable og bløde såler med perfekt komfort. 
De seneste år er Wonders blevet et meget kendt mærke både i Danmark, men også i Spanien. 
Samtidig med, at deres komfort er 100% i orden, laver de også et meget flot og klassisk design. 
Wonders startede med at henvende sig til en voksen målgruppe, og er tit blevet opfattet som et "damemærke". Det har de abolut formået at ændre på. De er blevet meget mere smarte i nogle af deres modeller, og er med på den nye trend hele tiden, så de både henvender sig til unge og de voksne. 

Et udvalg fra Wonders med unikke spanske sko og støvler

Wonders er meget unikke når man kigger både kvalitets mæssigt, men også på pasformen. Udover det, er der også andre ting der gør Wonders meget unikt sammenlignet med andre. Dette er for eksempel, at vi som indkøbere selv bestemmer alle former for skind, som skal bruges. Vil vi lave modeller med krokopræget skind, nubuck, glat skind eller lak, så gør vi bare det. Derfor sammensætter vi selv alle sko og støvler i præcis de materialer vi ønsker. Dette kan gøre, at vores udvalg ikke det samme som de andre butikker. Og derfor kan vi alle skille os ud, når vi fremviser vores varer fra Wonders.
Vi er så glade for at have Wonders i butikken og på vores webshop, så  her kan du altid finde et flot udvalg. 
Vi synes selv, at Wonders rykker rigtig meget sæson efter sæson på alle fronter. Generelt set på design og modeller udvikler de sig meget, og gør rigtig meget for at følge med moden. Det er også rigtig flot, at Wonders formår at skabe et unikt design, som kan passe ind på de forskellige markeder, som Danmark, og Spanien hvor det er produceret, samt alle andre lande.
Wonders sandaler, støvler sko mm laves til kvinder i alle aldre. Under denne kategori kan du se vores udvalg. Vi køber altid et stort og lækkert udvalg af wonders, så der er lidt at vælge mellem til alle piger og kvinder.