I kategorien sandaler med kilehæl, er det ikke blot en enkelt eller to modeller der er tale om. Der er faktisk mange forskellige modeller og varianter på sandaler med kilehæl. Rigtig mange mærker laver sandaler med kilehæl, og vi præsenterer lidt alle steder fra, hvilket også gør, at vi får et bredt udvalg, og mange forskellige typer. Nogle af vores mærker laver dem meget fine og elegant, her er der fx tale om Unisa og Billi Bi. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 20 af 20

Kvalitets sandaler med kilehæl 

Hvis vi kigger på Angulus, Tamaris og Cashott er der rigtig meget komfort, men samtidig en flot sandal som sagtens kan bruges til fest også. Men de henvender sig generelt meget til dig som ønsker en pæn komfortabel sandal som kan bruges til hverdag også. Sandaler med kilehæl er nemlig ikke kun praktiske, de kan også være elegante. Man får en god stabil gang på den hæltype, da man har en god ballance på dem. De kan selvfølgelig bruges til både bukser og kjoler, og skifter meget look alt efter hvad med sætter dem til. Herunder kan du lade dig inspirere af vores store udvalg, og se om der er noget der passer lige til dit behov. 

Prismæssigt er der også lidt sandaler med kilehæl i alle niveauer, og ligeledes er designet på dem meget bredt. Det er unge, voksne som ældre der falder for en sandal med kilehæl. Der findes mange forskellige hælhøjder, og lige netop her er det vigtigt du finder den rigtige højde for dig. Mange føler ikke at de går så meget på hæl fremfor en almindelig hæl, og dette er netop derfor at sandaler med kælehæl er meget populære. Da det er sommersandaler må der gerne ske lidt mere på farverne og i materialet, da tendensen er mere og mere farver. Selvfølgelig vil vi altid have rigtig meget i sort og andre neutrale farver. Dette kommer også meget an på hvad sandalen skal bruges til. Vi sender din ordre så snart du har bestilt den, og du vil have den indenfor 1-2 dage. Vi sender altid fragtfrit med GLS.