I kategorien "Flade støvler" finder du et hav af forskellige typer af støvler. Blandt alle vores fantastiske mærker er der et ekstremt bredt udvalg af utrolig mange forskellige støvler i forskellige skindmaterialer, farver, udseende osv. Der er lige fra meget elegante lette flade støvler, til rå biker støvler, og heriblandt finder du selvfølgelig også støvler med fóer. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 121

Lækre moderne flade støvler til enhver smag

Generelt kan mange kvinder ikke få støvler nok, og det er jo altid rart at have lidt forskellige at skifte med, samt lidt forskellige typer, farver osv. Nutidens Danmark er blevet sådan, at vi nærmest bruger korte støvler året rundt, bortset fra i den varmeste periode. Ellers bruger vi smart ankelstøvler til alt slags tøj - både bukser, kjoler, bare ben osv., alt efter hvilken type støvle du vælger. Alle vores flade støvler har selvfølgelig én vigtig ting tilfælles trods udseende, og det er selvfølgelig komforten samt kvaliteten. Igen ligger vi allermest vægt på, at kunne få de moderigtige sko, men i den helt rigtige kvalitet, som gør at du vil få en flad støvle du kan trave rundt i en hel dag, uden at få ømme fødder. Vi forsøger at have et bredt udvalg, så vi rummer så mange forskellige aldre som muligt, og igen i et meget bredt prisniveau, så netop du kan finde den helt rigtige støvle til dig. Vi køber altid mange flade støvler, da kundegruppen for denne kategori er stor. Derfor præsenterer vi flade støvler fra alle vores mærker. Se modellerne herunder.

Et par lækre flade støvler kan man ikke leve uden! Næsten ikke engang ét enkelt par er nok, når man ser på det store udvalg der er i flade støvler. Det er altid et must med et skøn klassisk flad støvle, som kan bruges til stort set alting, og som dækker ethvert behov. Men udover dette er det næsten ikke til at undvære et par af de nye trendy modeler som firmaerne producerer år efter år. Om det nu er spænder, kæder, nitter, sjove materialer osv der er in, så er det altid sjovt at have et par flade støvler der bryder det man har i forvejen. Der lavet så mange smarte flade støvler, at det er et spørgsmål om at begrænse sig! Derudover findes der selvfølgelig flade støvler der både er langskaftet og kortskaftet. Vi bruger flade støvler til både bukser, kjoler, bare ben osv. Selv når man skal være pæn en aften er et par flade pæne støvler noget af det mest anvendelige og bruge i Danmark. Vi har generelt et meget bredt udvalg af flade støvler. Ikke kun designmæssigt, men også når vi kigger på hvilke såler der er under. Der findes så mange forskellige såler og komforter. Selve sålerne kan hurtigt forandre hele støvlens look. Ens for alle vores flade støvler er, at kvaliteten er den bedste, og komforten er rigtig god i alle støvler.