Her nedenfor ser du et fantastisk udvalg af Tamaris sandaler med kilehæl. Tamaris kollektion af sandaler med kilehæl henvender sig stort set til alle, i alle aldre. Der er et utrolig bredt udvalg designmæssigt, derfor er der sandaler til både den helt unge pige, voksne samt ældre. Udover det, så er priserne på Tamaris sandaler også utrolig god og prisvenlig. Udvalget er stort, og der er både sandaler med kilehæl til festlige lejligheder, men også de gode komfortable kilehæle som man kan vandre i en hel dag på arbejde osv., uden at få ondt i fødderne. En ting er sikkert, og det er, at der er en fantastisk komfort i alle sandalerne. I alle såler hvor det er muligt, er der lagt et materiale i der hedder "Touch It", det gør simpelthen at sålerne bliver ekstra bløde, og er fantastiske at gå i.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 8 af 8

Kvalitetsbevidste sandaler fra kilehæl fra Tamaris

Prismæssigt ligger Tamaris sandaler på et rigtig godt prisniveau, og de formår virkelig at lave sandaler med kilehæl, som har en ekstrem god pasform og komfort. Når du første gang har prøvet en par Tamaris sandaler, og oplevet deres lækre bløde såler og lædervarer, så bliver du meget tilbøjelig til at købe dem igen og igen. Mange af deres sandaler ligger fra 3-400 kr og opefter. Dette gør også, at målgruppen er rigtig bred, og at man for eksempel kan vælge mere end et par, hvis man synes det er dejligt at have lidt at skifte med om sommeren, og hvis man skal bruge nogle sandaler til forskellige behov.
Alt bliver produceret i Tyskland og Kina, og kvaliteten er 100% i orden. Tamaris har en bred kollektion, derfor vælger alle butikker meget forskellige modeller, og udvalget kan være meget forskelligt fra butik til butik. Vi syens at vi har et rigtig godt udvalg af de bedste Tamaris sandaler, som passer rigtig godt ind i vores sortiment både design og kvalitetsmæssigt. 

Tamaris sandaler med kilehæl til kvinden der ønsker mode og komfort i én sandal

Der er et hav af farve muligheder, samt forskellige materialer, når man kigger på generelt alle sandaler med kilehæl fra Tamaris. Både de mere enkelte materialer, men også hvor der sker en masse, og har flere forskellige farver på, og som også kan være glitter, sten, præget skindmaterialer og meget mere. Er du på udkig efter en sandal med kilehæl, som både skal kunne gå til hverdags brug, men også til festlige lejligheder, kan du med ro i maven kigge vores udvalg af Tamaris sandaler, da det næsten er 100% sikkert at der er en der netop falder i din smag.