Ved køb af en Tamaris støvle får du rigtig meget for pengene. Kvalitet og komfort bliver der lagt meget vægt på. Hvis man kigger nærmere på støvler med hæl, så er der næsten altid lagt "Touch It" i sålerne, hvilket gør dem ekstra bløde, og ofte antishock i hælen. Det gør at rigtig mange kan gå en høje støvler fra Tamaris. Ligeledes bruges materialet "Touch It" også meget i alle de flade støvler. 
Udvalget at Tamaris støvler er bredt, da vi både har ankelstøvler, lange støvler, kortskaftet, højehælede og meget mere. Designmæssigt sker der noget nyt på dem alle hver sæson, men stadig er der enkelte klassiske modeller til kunden, som ikke ønsker at der skal ske for meget på fodtøjet. Tamaris er blandt andet et af vores få mærker som producerer støvler i tex materiale, som gør at de er vandtætte. Generelt er alle støvler fra Tamaris utrolig holdbare, og kan bruges til stort set alting. Lad dig inspirere af vores store udvalg. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 17 af 17

Prisrigtige støvler fra Tamaris

Udover at producere skønne støvler, har Tamaris også en massiv markedsføring. De markedsfører sig flandt andet rigtig meget på TV, hvor der bliver præsenteret en masse Tamaris støvler. Derudover hænger der også plakater med en masse af deres produkter i større byer. Dette er blandt andet også en af grundene til, at mærket er blevet så landskendt og anderkendt i Danmark. Har man én gang haft en Tamaris støvle, så er det absolut ikke sidste gang. 
Der er utrolig meget forskel fra model til model, men det er også det der gør det sjovt at arbejde med så bred en kollektion, da der er produceret en støvle der passer til lige netop din for og dit behov.