Herunder kan du se alle vores sommer sandaler med hæl. Denne kategori er delt op, så vi viser sandaler i forskellige hælhøjder, og med mange forskellige hæltyper. Det er vigtigt at kunne finde en sandal med lige den hælhøjde man ønsker, derfor laves der så mange forskellige sandaler med alverdens hælhøjer og hæltyper. Fx små blokhæle, stilethæle, kilehæle osv. Samtidig er det vigtigt at kunne finde en sandal med hæl som kan bruges til praktisk hverdagsbrug, men også til festlige lejligheder. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 78

Festlige og brugbare høje sandaler

Du finder den helt rigtige sandal her hos os. Du finder blandt andet sandaler fra mærkerne: Unisa, Billi Bi, Angulus, Cashott, Tamaris, Wonders, Pavement, Nome, Tommy Hilfiger og mange flere. De specialiserer sig allesammen i at lave sandaler i lækker kvalitet, men er dog meget forskellige på udseendet. Derfor dækker vores sandaler med hæl en meget bred målgruppe, da de typemæssigt er meget forskellige, og findes i rigtig mange forskellige prisklasser. Vi går meget op i, at de sandaler med høje hæle vi køber, er meget gode komfortmæssigt og er nogle der sider godt på foden, som man kan have på en hel dag. Du kan også se alle modellerne indunder kategorien "sandaler", hvor alle sandaltyper vises - eller under "mærker" hvis det skal være mere specifikt. Vi håber at kunne inspirere dig til, at finde den helt rigtige sandal til netop dig. 

Det er altid rart med et par høje sandaler i forhold til altid at være på flad fod, så længe komforten er rigtig god, og følger godt med. Det synes vi, at vi er meget stærke på, i vores sortiment af høje sandaler. Der er meget forskel på om hælen er en kilehæl eller en almindelig tynd hæl, både komfortmæssigt og designmæssigt. Det er klart, at en høj sandal med tynd hæle er mere festlige, hvor man kan bruge en sandal med kilehæl til rigtig mange ting, nemlig både hverdag og fest. Når der nu er tale om høje sandaler, så er der rigtig mange forskellige typer. Som nævnt, både til hverdag, fest og andre lejligheder. Men efterhånden er mærkerne begyndt at lave nogle rigtig gode stabile hæle, som simpelthen gør at mange af de høje sandaler kan bruges rigtig bredt, og er meget brugbare. Vores udvalg af høje sandaler skiller sig meget ud fra hinanden, og der er lidt til enhver smag. Derfor burde det være dejlig nemt for dig, at finde lige det par der passer dig.