Billi Bi er et af de stærkste danske skomærker, og det ses også tydeligt på deres sandaler. Vi er selv meget vilde med mærket, og derfor ligger en rigtig stor del af vores indkøb her, og der vil altid være et stort udvalg. Her kan du se de absolut fedeste Billi Bi sandaler i alle afskygninger. Mange forskellige modeller, farver, materialer osv. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 25 - 46 af 46

Unikke sandaler fra Billi Bi

Du kan få lige fra den flade klassiske sandal til den mere rå type, og videre til de smukke feminine modeller med hæl. De passer til stortset alt i sommergardarobel og kan redde ethvert outfit. Der er sandaler til hverdagsbrug, fest og alle andre begivenheder. Billi Bi er et af de skomærker der er hurtigst til at spotte moden og trenden, og er derfor det mærke der altid er først med det nye. I sommerkollektionen kan man få Billi Bi sandaler i mange forskellige farver. De har altid den nyeste populære farve med, så det bliver aldrig kedeligt og trist. Produkterne er ofte en tidløs investering og holder i mange år. 

Der er ingen alder for hvem der køber et par Billi Bi sandaler, da vi sælger dem til stort set allt. Det er lige fra den helt unge pige, som gerne vil have den helt rigtige sandal som hitter nu, men også den voksne og endda ældre kvinde der gerne vil have noget der er lidt smart. Stadig er der lagt rigtig meget vægt på komfort, og såler bliver især blødere og blødere, derfor kan flere gå i sandaler fra Billi Bi idag. 
Prisen varierer rigtig meget, da de fås helt fra 600kr og op til den dyre ende. Det kommer selvfølgelig an på hvor meget spræl man vil have, og hvilke materialer de er lavet i. 
Vi kan trygt anbefale dig et par Billi Bi sandaler, da det er noget af det bedste, og mest smarte! Vi køber meget blandet ind, og det gør netop også, at der forhåbentligt er noget der falder i din smag, og passer dine fødder perfekt. Alt efter hvordan modellen er, så kan både smalle og brede fødder passe modellerne. Hvis du er i tvivl med hensyn til størrelse eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Komfortable og moderigtige Billi Bi sandaler

Sandaler er bare et af de helt store faktorer, når det gælder sommer og Billi Bi. Billi Bi laver et hav af forskellige sandaler, og alle og enhver er 100% unikke, og skiller sig altid ud fra alle de andre. Under kategorien Billi Bi sandaler er der er meget bredt udvalg! Billi Bi laver sandaler i alle afskygninger. Høje, flade, fine, komfortable og mange mange flere typer laves af Billi Bi. Søger du en meget feminin sandal kigger du det helt rigtige sted. Søger du derimod en mere praktisk og komfortpræget sandal, kigger du også det rigtige sted, da Billi Bi har udvidet deres sortement helt vildt meget. Derfor finder du stort set alle typer herunder, lige fra festlige sandaler til praktiske hverdagssandaler. Ens for alle Billi Bi sandaler er, at de har et helt uniks præg på sandalerne, og kvaliteten samt designet lyser op, at det er en Billi Bi sandal. Billi Bi laver utrolig mange flotte sandaler, og det er altid rigtig svært at vælge her, da der er så mange forskellige og lækre sandaler. Vi prøver så vidt muligt at kommer bredt omkring, så der er noget til alle. Billi Bi er et af de mærker, som skaber mest mode og fashion i deres sandaler, men stadig aldrig går på kompromis med både kvalitet og komfort. Alt er lavet i fine læderkvaliteter, og håndsyet ned til hver eneste lille detalje. 
Du vil altid kunne finde et bredt udvalg af Billi Bi sandaler hos os, da vi brænder rigtig meget for mærket og disse varer, at vi har svært ved at begrænse udvalget. 
Når vi køber sandaler fra Billi Bi, går vi meget op i, at det både skal være funktionelt og behageligt at have på, men de må samtidig gerne skille sig ud, og sprælle lidt, da det er det Billi Bi er allerbedst til. 
Alt i alt kan en fantastisk Billi Bi sandal ikke undværes hjemme i garderoben, og det er netop en sandal du vil have i flere sæsoner hvis du passer på dem, da de er slidstærke og holdbare.