Højhælede støvler er ikke bare en helt almindelig støvle med hæl. Der findes nemlig mange forskellige modeller, længder og typer osv. Der er de helt afdæmpede modeller, som kan bruges til både arbejdsbrug, hverdagsbrug og selvfølgelig også til de mere pæne lejligheder. Udover dette er der mange rigtig smarte og nye trendy modeller i de højhælede støvler. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 36

Højhælede støvletter til enhver kvinde

Der sker så meget nyt i modeverdenen hele tiden, og derfor ændrer designet sig også rigtig meget fra sæson til sæson. Hælen på støvlerne får også nyt look hele tiden. Det er både de tynde hæle, mellem hæle og de mere chunky hæle der er fremme i øjeblikket. Alle hælhøjder er også aktuelle, lige fra den lave lille hæl til de meget høje støvler. Højhælede støvler er smarte til rigtig mange ting, både bukser og kjoler. I hele efterårs sæsonen sælger vi rigtig meget højehælede støvletter til festlige lejligheder samt julefrokoster. Rigtig mange bruger en kort støvlette i stedet for en pumps eller sko, da det er mindst lige så smart, og meget praktisk i den kolde tid på året. Du kan få en højhælede støvle der passer lige netop til dig i model, farve, pasform og alt andet. Se udvalget nedenfor, og du vil forstå. 

Alle vores højhælede støvler har én ting til fælles, og det er, at alle støvlerne er lavet i de bedste materialer og kvaliteter, og selve komforten bliver der lagt meget vægt på. Vi går meget op i ikke kun at have en smart udvalg, men også et produkt bestående af god kvalitet og komfort. Yderligere ligger vi meget vægt på, at der skal være en højhælede støvle til enhver alder, og til enhver pris. Det er ikke alle der vil bruge en højhælede støvle lige så meget som fx en flad, og derfor skal der stadig være mulighed for at købe en lækker kvalitets støvle til en fornuftig pris. Her kan du blandt andet kigge nærmere på Tamaris, da de laver nogle ekstremt lækre støvler med rigtig gode bløde såler, til en helt igennem fantastisk pris. De chokerer en på den gode måde hver gang! Vi gør vores bedste for at yde den bedste service for dig. Derfor leverer vi også fragtfrit med GLS med meget hurtig levering. Bestil inden eftermiddag, og du har varen dagen efter.