Unisas højhælede sko er altid et hit hos os. Derfor kan du altid finde et fint udvalg i både sommersæsonen og efterårs sæsonen af flotte højhælede sko fra Unisa. Igen vil vi ligge stor vægt på, at komforten på Unisa højhælede sko er 100% i orden. Du kan næsten ikke få en sko der sidder bedre, eller har blødere såler end Unisa. Slidsålerne er ofte belagt med gummi, og dette giver en fantastisk komfort. Yderligere sidder de rigtig godt på foden. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 11 af 11

Komfortable og flotte Unisa højhælede sko

Unisa laver mange blandet modeller at højhælede sko. Både åbne og lukkede modeller er til at finde. Unisa henvender sig til en bred målgruppe, da der er så mange forskellige modeller og typer, samt i mange hælhøjder. Vi er glade for, at kunne præsentere et udvalg af højhælede sko fra Unisa, da det er en sko vi klart kan anbefale dig hvis du ønsker et feminint og pænt udtryk med en god komfort.

Går du efter at gøre et godt køb på dine næste højhælede sko. Hos Unik Sko finder du et lækkert udvalg af fantastiske damesko med større og mindre hæl. Højhælede sko fra Unisa kan let pifte et kedeligt hverdagslook op til helt andre højder.  Og vi står selvfølgelig inde for at alle Unisas højhælede sko er af bedste kvalitet. Når du køber dine damesko hos Unik Sko kan du selvfølgelig være sikker på, at du ikke betaler for meget. Samtidig får du fri fragt med GLS, 14 dages fuld returret og så leverer vi dine sko med vores dag til dag levering. Du kan roligt købe er par Unisa højhælede sko her, og gøre en god handel. God fornøjelse!