Det er altid skønt at købe sandaler, da det betyder forår, sommer og varmere temperaturer i luften. I denne kategori præsenterer vi alle vores flade sandaler. Det er vigtigt at få den helt rigtige sommersandal, da man går utrolig meget i dem hele sommeren lang. Derfor gør vi meget ud af at have et bredt udvalg af mange forskellige typer flade sandaler. Nemlig både pæne og elegante sandaler, samt praktiske og fremfor alt - ALTID komfortable sandaler. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 121 - 130 af 130

Smart og bredt udvalg af skønne flade sandaler

Herover kan du se alle vores flade sommer sandaler. Vi har mange forskellige flade sandaler, til både hverdags brug og til pænere brug. Du finder blandt andet sandaler fra mærkerne: Unisa, Billi Bi, Angulus, Cashott, Nome, Birkentock, Bella Moda og mange flere. Det gode ved sandalerne idag er, at alle mærker ligger ekstra meget fokus på komfort, og derfor bliver der produceret rigtig mange sandaler der har et top lækkert og smart udseende samtidig med at de har rigtig lækre komfortable såler. Du kan også se alle modellerne indunder kategorien "sandaler", hvor alle sandaltyper vises - eller under "mærker" hvis det skal være mere specifikt. 

Som du kan se har vi et virkelig bredt udvalg af flade sandaler, hvilket gør det helt utrolig svært at vælge. Det er altid dejligt at have et par forskellige sandaler at skifte mellem i løbet af sommeren. Der er så mange forskelige typer, som alle udtrykket noget forskelligt. Der er nogle flade sandaler der er mere komfortable end andre, og så er der nogle hvor der er lagt mere vægt på den pyntede del, så man også kan få en flad sandal til pænt brug og til festlige lejligheder hvis ikke man vil have en sandal med hæl på. Vi har selvfølgelig også de smarte sandaler som kan det hele! Flot design, super moderne og trendy, og som stadig har en perfekt komfort! Prisklassen indenfor de forskellige flade sandaler varierer rigtig meget, og du kan få en flot smart sandal i næsten alle prisklasser. Vi har nogle meget flotte eksklusive flade sandaler, men vi har også et meget bredt udvalg af flade sandaler til virkelig gode priser, hvor komforten og kvaliteten følger ualmindelig godt med. 

Vi leverer enhver prisklasse fragtfrit fra dag med GLS fra dag til dag.