Bubetti støvler er alt det vi forbinder med meget høj kvalitet og er et yderst luksuriøst produkt. Et helt unikt produkt som bliver pruduceret på en fabrik nær Firenze i Toscana. Bubetti fremstiller alle deres støvler i vegetabilsk garvet skind, og er håndsyet. Skindet bliver ekstra blødt og behageligt, da det er behandlet på denne måde. Det er garvet med naturlige farvestoffer, og har altid deres individuelle præg i skindet, såsom små ar og den finer struktur. Du kan få rigtig mange forskellige typer Bubetti støvler, både det fine klassiske look, men også støvler hvor det mere rå look kommer til udtryk. Det der skiller sig mest ud ved disse typer, er om skindet er vasket eller uvasket. Både farven på skindet, samt selve kalveskindet ændre sig rigtig meget alt efter om det er vasket eller ej. 
Prisen hænger især sammen med kvaliteten, og vi tør næsten love dig, at der ikke findes et håndværk der holder længere tid en et par Bubetti støvler. De er ikke til at slide op, og skindet former sig fuldstændig efter fødderne, og arbejder rigtig meget så støvlerne tilpasser sig foden hurtigt.  
Har du én gang købt er pat støvler fra Bubetti, så vil du altid vende tilbage og købe et par mere. Vi håber du vil lade dig inspirere af vores store udvalg nedenfor. 

Viser 1 - 24 af 30

Lækre kvalitets støvler fra Bubetti

Målgruppen Bubetti støvler henvender sig til, er rigtig bred. Bubetti har eksisteret i rigtig mange år, og har lige siden henvendt sig rigtig meget til den samme kunde. Idag er der sket rigtig meget i udviklingen, især på støvlerne, derfor bliver målgruppen større og større, og flere unge bliver meget inspireret af disse ekstremt lækre og elegante støvler. Prisen er i den høje ende, men igen kan vi stå inde for, at man betaler for hvad man får, i dette tilfælde et produkt i særklasse.