Birkenstock sandaler er det produkt vi sælger absolut flest af hele sommeren lang. Det er et kvalitetsprodukt udover det sædvanlige på alle punkter. Birkenstock sandaler er blevet en af de største trend i modeverdenen, og det er så fantastisk da man ikke kan få bedre sandaler at gå i.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 25 - 48 af 63

Moderigtige komfortable Birkenstock sandaler

Lige her er der gjort en undtagelse, nemlig at vi sælger sandalerne til både kvinder, mænd og børn, og derfor har stort set alle størrelser. Sandaler fra Birkenstock er 100% ergonomisk opbygget, og har alle de rigtige svangopbygninger mm. De startede for mange år siden med at være en sundheds sandal med fodseng, men idag har Birkenstock sandaler udviklede sig helt vildt på alle punkter. Det er næsten unormalt ikke at eje at par af de skønne Arizona modeller, Gizeh eller Madrid.  

Grundet den store popularitet Birkenstock sandaler har fået, så udvikler de sig ekstemt meget hele tiden. Når ting er blevet så stor en trend, så gælder det om at være med hele tiden. Derfor har Birkenstock utrolig mange modeller nu, samt farver og print. Derfor varierer prisen også meget, alt efter hvilket materiale sandalerne er lavet i. Sandalerne fra Birkenstock er delt lidt op i tre kategorier. De består af de "billigset" / normale, de lidt dyrere og så en mere eksklusiv gruppe. Det er dog ikke alle der får lov til at sælge de eksklusive modeller af Birkenstock sandaler, men her er vi heldigvis så heldige at forhandle dem alle. Derfor får du ikke et større udvalg end hos Unik sko. Dette gælder selvfølgelig også, at vi både sælger dem til kvinder, mænd og børn. Et par Birkenstock sandaler er idag ikke til at undvære, da folk går med dem til absolut alting. Vi gør altid alt for at have alle størrelser på lager, og ellers bestiller vi op.

Stort udvalg af Birkenstock sandaler til en bred målgruppe

Sandalerne appellerer til alle, da det er en sandaler på et meget højt niveau, som er fremstillet i de mest behagelige materialer. Birkenstock sandaler er blevet så utrolig kendt da de har udviklet sig fra generation til generation, og derfor er det idag både datter, mor og mormor der ejer et par af Danmarks bedste sandaler. Vi har et ekstremt stort udvalg af sandaler fra Birkenstock. Dette gælder både rigtig mange forskellige modeller, men også i forskellige farver, print, kvalitet af materiale osv. Dette gælder dog også, da vi som tidligere nævnt forhandler Birkenstock til både kvinder, mænd og børn. Derfor går størrelserne fra str 25 til 45.
Salget på Birkenstock sandaler topper meget i disse år, da praktisk fodtøj er blevet mere og mere moderne, hvilket er helt fantastisk. Der bliver lagt mere vægt på, at smart fortøj også er lidt groft og komfortabelt, derfor formår Birkenstock at ramme markedet helt perfekt, med deres både ergonomiske og smarte sandaler! Det er alle kvinder og mænd i alle aldre der ønsker disse fantastiske sandaler, og det er nok en vare der aldrig forsvinder fra modebilledet.
Er du interesseret i at købe et par, kan du bestille dem her hos os, og så sender vi med det samme. Vi leverer altid fragtfrit og du har selvfølgelig 14 dages returret. 

Historien bag de populære Birkenstock sandaler

Birkenstock sandaler er kendt for høj komfort og en tidløs stil, og brandet har en rig historie, der går over to århundreder tilbage. Fra sin beskedne begyndelse som en familieejet virksomhed har Birkenstock revolutioneret konceptet med komfortable fodtøj med de klassiske sandaler. I 1774 blev Johann Adam Birkenstock registreret som skomager i en lille tysk landsby. Birkenstock-familiens dedikation til håndværk og sans for detaljer lagde grundlaget for, hvad der skulle blive et ikonisk brand. 

I årenes løb har familien finpudset færdigheder og udviklet en dyb forståelse af fodens anatomi og komfort. I 1896 introducerede Konrad Birkenstock, en efterkommer af Johann Adam Birkenstock, et revolutionært koncept: en anatomisk formet fodseng, der gav enestående støtte og komfort. Denne fodseng, kendt som "Birkenstock-fodsengen", er designet til at efterligne fodens konturer, hvilket giver korrekt svangstøtte, vægtfordeling og stødabsorbering. 

Gennem det 20. århundrede vandt Birkenstock sandaler popularitet i Tyskland og de europæiske nabolande. Mærkets fokus på kvalitetsmaterialer, praktisk design og uovertruffen komfort gav genklang hos et bredt publikum. I 1960'erne og 1970'erne blev Birkenstock sandaler forbundet med modkulturbevægelsen og fik en loyal tilhængerskare, og i dag er det moderne og klassisk fodtøj.

Find de bedste Birkenstock sandaler hos Unik Sko

I slutningen af ​​det 20. århundrede gjorde Birkenstock betydelige fremskridt i at udvide sin globale tilstedeværelse. Mærkets forpligtelse til komfort og holdbarhed tiltrak international opmærksomhed, og Birkenstock sandaler blev eftertragtede verden over. Virksomheden fortsatte med at innovere og introducerede nye design, materialer og farvemuligheder, mens de forblev tro mod kerneprincipperne om komfort og bæredygtighed. I det 21. århundrede er Birkenstock fortsat en fremtrædende spiller i fodtøjsindustrien. Deres forpligtelse til kvalitetshåndværk har gjort Birkenstock sandaler til et moderne og klassisk valg. Derfor finder du dem også i udvalget her hos Unik Sko, hvor vi har et godt udvalg af Birkenstock sandaler, så du også kan opleve den enestående komfort og kvalitet.