Der findes rigtig mange forskellige højhælede støvler fra Billi Bi, og stort set alle modeller skiller sig ud på forskellige måder. For det første produceres de i mange forskellige skindkvaliteter, prints, farver osv. Dernæst er trenden efterhånden blevet så bred, at både høje hæle, lave hæle, smalle eller brede chunky typer er populært. Det samme gælder formen på Billi Bi højhælede støvler, om det er en rund eller spids snude. Man ser alt idag, derfor er udvalget rigtig stort, og der er helt sikkert en højhælede støvle fra Billi Bi der passer lige netop dig. 
Billi Bi går rigtig meget op i design, og vil gerne være med på trenden, og være et af de mærker der viser de nye ting først, men udover det er der blevet lagt meget vægt på, at der skal være en god komfort i de højhælede støvler, så man kan bruge dem både til hverdag og fest. Kvalitet og design er derfor helt i top, og er alle pengene værd. 

Viser 1 - 7 af 7

Moderigtige højhælede støvler fra Billi Bi 

Alle højhælede støvler fra Billi Bi er klassiske samtidig med, at de er moderigtige og følger trenden. Kvinder der køber en par Billi Bi højhælede støvler er en stilbevidst type som både kan være enkel, klassisk men samtidig en der ønsker det helt nye og hvor der gerne må ske lidt. Men kollektionen er nemlig så bred, at der er en støvle til enhver smag. 
Pris og kvalitet hænger altid sammen, og det gør det bestemt også når der er tale om Billi Bi. En så lækker vare er svær at finde på markedet. Man får det hele i én ved køb af disse skønne højhælede støvler fra Billi Bi.