Vi har et kæmpe udvalg af forskellige Billi Bi støvler året rundt. Billi Bi laver rigtig mange forskellige type støvler, som er utrolig forskellige fra hinanden. Både model, stil, pris, alder og meget mere er vidt forskellige i deres støvle sortiment. Der er fx flade støvler, støvler med hæl, både bred og smal, langskaftet støvler, vinterstøvler, og alle skiller sig ud og dækker forskellige behov. Det er blandt andet en af de ting der er fantastisk ved mærket, at man kan finde en støvle der passer 100% til en, og som dækker lige nøjagtig det behov man søger. Ens for alle modeller og typer er, at kvaliteten og pasformen altid er i top, og de bruger de bedste skindmaterialer til alle deres varer.
I dag bruger vi jo nærmest de korte lette støvler året rundt, både til bukser og kjoler, hverdagsbrug samt festlige lejligheder. Derfor er udvalget efterhånden blevet så stort.

Udviklingsmæssigt rykker Billi Bi støvler sig rigtig meget hver sæson. De er et af de førende brands indenfor skobranchen, og er derfor altid først med det nye. Derfor ved du med sikkerhed, at de varer vi præsenterer derfra er det der ses i modebilledet.

Viser 1 - 14 af 14

Billi Bi smarte støvle

Farver og materialer findes også i alle afskygninger når der er tale om Billi Bi støvler. De kører selvfølgelig altid standartfarver i deres kollektioner, men udover det, er de altid hurtige til at finde ud af hvilke nye farver der rykker, og dernæst lyn producere nye støvler i nye farver der trender. Med hensyn til materialer laver de altid deres varer af 100% ægte kalveskind. Og disse skindtyper er ofte glat skind, ruskind, nubuk skind og mange former for dyrepræget skind.

Hos os vil du altid kunne finde en pæn Billi Bi støvle, en hverdags støvle, og ikke mindst en skøn varm vinterstøvle som stadig er smart. Vi er stolte over at kunne præsentere et stort udvalg af mange forskellige typer fra dette mærke.