Der findes rigtig mange forskellige Wonders støvler, og helt sikkert noget til hver sin smag, samt hver sin alder. Wonders henvender sig til rigtig mange, og en ekstrem stor aldersgruppe. Der er mange forskellige typer støvler derfra, både komfort linjen, og den smarte linje, men som stadig har en helt fantastisk pasform og komfort!
Spanske Wonders ligger rigtig meget vægt på, at komforten i deres såler er rigtig god og blød, så selv deres støvler med hæl går man helt fantastisk i. Vi plejer at sige, at hvis man ikke kan gå på høje hæle, så kan man altid forsøge sig med en Wonders støvle og ende med en succes oplevelse. Der er forskellige sål materialer på alle varerne derfra, og især den bløde gummisål og gummihæl giver en helt ualmindelig blød gang.
De laver både pæne flade støvler, korte og langskaftet, og et hav af forskellige hæle. Både de elegante og smarte hæle, men også de små praktiske og komfortable hæltyper som blandt andet er lavet af gummi. Det de stadig formår, er at lave et smart udseende, som gør både støvlen elegant og komfortabel. Vi har altid forskellige skindmaterialer, både ruskind, glat skind og nubuk skind. 

Viser 1 - 13 af 13

Lækre Wonders støvler

Det største udvalg af Wonders støvler er stort set altid det sidste halvår - altså efterårs sæsonen, at vi præsenterer flest støvle modeller. Det er nogle gode priser, som hænger rigtig godt sammen med kvaliteten. Når man først har haft en Wonders støvle en enkelt gang, så er det ofte en mærke man vender tilbage til, og køber fra igen. Dette skyldes selvfølgelig både pasform, kvalitet samt komfort. Der er intet negativt at sige om vores støvler fra Wonders. Vi får leveret vores store hovedordre to gange årligt, og herind imellem kan vi få lidt nye modeller hist og her, hvis der netop er noget nyt der rører på sig, eller vi bestiller nogle nye modeller op, hvilken ofte kan ske.