Det største og mest skønne udvalg finder du nok under kategorien ankelstøvler! En af grundene til dette er bare, at der er så stort et udvalg af ankelstøvler, da der både er flade, høje, foret, uforet osv. Et par ankelstøvler er idag et støvle stortset alle mennesker ejer, om de er høje eller flade, så er begge dele nødvendige at have hjemme i skabet. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 133

Det smarteste og flotte udvalg af ankelstøvler

Vi har et hav af forskellige typer ankelstøvler, fra alle vores fantastiske leverandører. Vi kan præsentere de mest komfortable smarte ankelstøvler på rågummisåler fra blandt andet Angulus og Cashott, og nogle af de absolut smarteste og mest modepræget fra blandt andet Billi Bi, Unisa, Tamaris osv. Wonders laver fx også de mest fantastiske bløde såler med en super komfort, og med et design der er noget så smukt og smart også. Generelt skiller alle vores mærker sig ud fra hinanden, og kategorien ankelstøvler supplerer hinanden rigtig godt. Prismæssigt er der også en ankelstøvle for enhver kvinde. De kan ligge fra 3-400kr og til 2.500kr , hvor du finder de dyreste ankelstøvler hos Bubetti. Hele året rundt finder du et stort udvalg af ankelstøvler hos Unik sko. 

Der findes både de fine typer, men også de helt rå ankelstøvler. Der er smalle modeller, brede modeller, høje hæle, mellem hæle og helt flade ankelstøvler. Derfor skal du give dig god tid til at kigge vores udvalg igennem, og finde ud af hvaf lige netop dit behov er. Rigtig mange fine støvler gemmer sig nemlig i denne kategori. Typemæssigt er der en støvle for enhver pige, og det samme gælder prismæssigt. Vi spænder meget bredt, ov der er rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem når man kigger på ankelstøvler. Man bruger dem til pænt brug, og mange bruger dem til hverdagsbrug. Derfor er der så meget forskelligt, da det også skal passe til lige netop dig. Vi håber du nyder at kigge udvalget igennem, og ved spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig bedst muligt.