Lange støvler går aldrig af mode! Det er ingen hemmelighed, at sortimenten i lange støvler er gevaldigt meget mindre en for eksempel korte støvler, men dette skyldes blot en udvikling vi danskere har været igennem. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 24

Smarte og klassiske lange støvler

Før i tiden var det meget moderne og populært med en lang støvle, både til kjoler og bukser. Så kom den lille korte støvle ind i billedet og tog rigtig meget opmærksomhed, da man pludselig også kunne bruge den til alting. Men idag kan vi godt fornemme, at efterspørgslen på lange støvler er kommet rigtig meget tilbage. Derfor prøver vi nu, at præsenterer lidt af hvert i lange støvler. Både med flade såler og lidt med hæl. Nedenunder kan du se de modeller vi har af lange støvler. Du skal altid huske, at vi kan blokke støvlerne i skaftet op til 6 cm, så de kan passe dine læg perfekt. 

Der er både pæne klassiske lange støvler, men også den mere rå type lange støvler. Og ikke nok med det, så findes der jo også vinterstøvler med foer i, som også kan være en lang støvle. Vi har både foret og uforet lange støvler i vores sortiment. Snøre eller lynlåse? Ja det kan også være begge dele. Derfor er en lang støvle ikke bare en lang støvle. Begrebet lange støvler dækker virkelig bredt, både kvalitetsmæssigt, behovmæssigt og helt sikkert designet. Hvis du vil vide yderligere informationer om for eksempel bredden i skaftet og evt. snakke om en blokning, så kan du altid kontakte os direkte på mail eller telefon. Mail: Kn@unik-sko.dk Tlf: 60 23 44 02 

Vi sender med GLS hver dag i hverdagen, og dette er naturligvis altid fragtfrit for dig.