Hvis du leder efter en snøresko, kan du finde mange forskellige hos os. Om det er den klassiske "herresko" du leder efter, eller en mere sporty snøresko, så er der lidt forskelligt at vælge mellem. I det hele taget er snøresko blevet utrolig populært, og man bruger dem rigtig meget som overgangs sko. Det berømte "herre sko" er pt et hit og meget moderne i modebilledet. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 49 - 58 af 58

Sporty og herreinspireret snøresko

Vi har forskellige typer snøresko fra de forskellige mærker. Vi anbefaler at du bruger disse snøresko til både almindelig bukser, "herre bukser" samt kjole mm. Et par snøresko kan ændre ens look 100%, og kan være super elegant til for eksempel kjoler, og kanon smart til et par stumpet bukser. Et mere sporty snøresko look findes også i denne kategori, da vi også har lidt sneakers lignende typer. Der er både fine og elegante snøresko, men samtlige er der for tiden en tildens til snøresko med rågummisåler, og dette givet et helt andet afslappet smart look. Derfor kan du arbejde utrolig meget med din stil, ved at investere i et par snøresko. Husk de kan bruges til alt slags tøj.

Snøresko er en perfekt mulighed til dig som går lige fra sandaler til støvler og omvendt. Hvis du søger en god sko til overgangen kunne en snørekso være den oplagt mulighed. Hvis du søger en snøresko med et sporty look er det altid muligt at finde hos os, og hvis du søger en pæn elegant snøresko har vi også altid dette at tilbyde. Ens for alle vores snøresko, er den gode komfort samt de alle er produceret i en kvalitet der altid er helt i top. Snøresko fås i mange forskellige farver, materialer, skyndtyper osv. Især de forskellige mærker skiller sig meget ud, og derfor kan vi altid præsentere et bredt udvalg. Om der er tale om aldermæssigt, prismæssigt osv, så kan Unik sko altid dække dit behov 100%.

Vi leverer skoen til dig så snart du har bestilt den, og du vil altid have muligheden for gratis fragt med GLS.