I denne kategori finder du simpelthen alverdens sko med forskellige hælhøjder. Der er lige fra ballerina sko med hæl, små sko med lidt hæl og hele vejen op til stiletter med meget høje og tynde stilethæle. 
Der findes utrolig mange forskellige højhælede sko, og derfor er det et vidt begreb. Vi har derfor samlet alle vores sko med en hæl lige fra få cm. op til en hæl på 12 cm.  

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 43

Lækre højhælede sko der skiller sig ud

Hvad angår højhælede sko synes vi det er vigtigt, at komforten i sålerne er helt i top, så det er en sko man kan holde ud at have på en hel dag. Derfor har vi udvalgt de bedste højhælede sko med rigtig god komfort. Igen prøver vi at holde et bredt prisniveau uden at slække på kvaliteten. Vi har både sko og støvler med almindelige hæle, kilehæle osv. Her nedenfor hos os kan du finde den helt rigtige højhælede sko, som passer til lige det du skal bruge skoen til. Husk, at en højhæede sko gør noget helt særligt for dit outfit. Du kan finde modeller til hver en lejlighed herunder. Lad dig inspirere af alle de forskellige typer og modeller.

Højhælede sko er altid flotte, klassiske og noget man falder for ved første øjekast. Idag er det ikke kun designet og det flotte look man falder for, det er nemlig også det, at nu kan man købe højhælede sko med super komfort, men som stadig har det perfekte design. Selv de højhælede sko med en hæl der nærmer sig de 9-10 cm, ligger rigtig meget vægt på komfort, og derfor føler man egentlig ikke den høje hæl så meget i forhold til mange andre sko. Søger du en højhælet sko til arbejde og praktisk brug, kan vi altid leverer dette. Søger du derimod en festlig sko som skal bruges til festlige lejligheder kan du også altid finde dette hos os. Prisklassen strækker sig rigtig bredt, derfor kan du få højhælede sko der passer 100% til dig, både designmæssigt, prismæssigt og alt efter hvilket behov du skal have dækket. Typemæssigt dækker vores sortiment altid meget bredt aldersmæssigt.