Det kan være svært at finde den perfekte støvle med hæl, men vi er næsten 100% sikker på, at du kan finde den her hos os. Udvalget af støvletter med hæl er utrolig stort i efterårs sæsonen. Der findes rigtig mange forskellige typer af støvler, samt rigtig mange forskellige hælhøjder og hæltyper. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 38

Klassiske og moderne støvletter med hæl

Du vil kunne finde den mest fantastiske og komfortable støvle med hæl i denne kategori, men samtidig finde en meget elegant og festlig støvle. Derfor er støvletter med hæl et vidt begreb. Vores støvletter med forskellige hæle fra Wonders går for eksempel meget op i komfort, da mange af hæltyperne samt sålerne er i gummi. Derfor får du ikke en bedre komfort. Ligeledes bruger Tamaris et sål materiale der hedder "Touch It", som også giver ekstra bløde såler. Ydermere formår Billi Bi, Nome, Pavement, Unisa osv at lave nogle rigtig pæne og elegante støvletter med blandede hælhøjder som både kan være utrolig fine men samtidig meget komfortable. Du kan finde den helt rigtige støvlette, omend den skal bruges til praktisk hverdagsbrug eller til en festlig lejlighed. Idag bruger man rigtig mange korte støvletter ligeså meget til kjoler som til bukser. Nedenfor viser vi alle vores støvletter med hæl. Der er både brede, smalle, høje og mindre høje hæle. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os ved yderligere information. Vi forsøger at have lidt til enhver smag, alder og stil. Igen ligger vi stor vægt på, at kvaliteten er god, da det er vigtigt man går godt i støvler med hæl. Du kan læse mere om de forskellige hælhøjder under selve varen.

Når der er tale om støvletter med hæl, rykker model sig hele tiden rigtig meget. Der vil selvfølgelig altid være den helt klassiske støvlette med hæl i vores sortiment, men der er også fri mulighed for at prøve noget helt nyt og anderledes! Når der er tale om selve hæles på støvletterne er der mange forskellige, og en til enhver smag. Som nævnt vil der næaten altid være støvletter med den klassiske hæl, men udover dette er det meget in med de lidt brede chunky hæle fortiden. Dette giver et rigtig smart look, samtidig med får du en god komfort, da man går rigtig godt og stabilt.Spids eller rund snude? Ja her er udvalget også lidt af hvert. Det er både trendy med de helt runde snuder, en god mellemting og også de helt spidse næser. Alt til hver sin model! Det hele er smart og trendy. Idag er der nemlig ikke en regel for hvordan en støvlette med hæl skal se ud. Selve farverne og printet på skindet eksperimenteres der også rigtig meget med. Sort er altid in, men vi ser også mere og mere støvletter med farve på. Og sidst men ikke mindst - snake print, leopard print osv. 

Vi kan næsten garantere dig at den støvlette med hæl der passer lige netop dig, kan du finde hos Unik sko.