Hos Unik sko sørger vi altid for at have et utrolig bredt udvalg af vinterstøvler. Ligegyldigt om vi har en kold vinter med sne osv, er det altid rart at have en pæn vinterstøvle med lidt fóer i. Vi tilbyder et bredt udvalg af vinterstøvler, både smarte lette støvler med fóer, men også mere praktiske rustikke vinterstøvler. Næsten alle vores vinterstøvler er i blødt kalveskind med 100% ægte uldfóer. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 21 af 21

Kvalitetsbevidste og smarte vinterstøvler

Mange forbinder vinterstøvler med en groft udtryk, men vi formår bestemt at købe super lækre feminine og lette vinterstøvler, som også kan bruges hele efteråret, hvor det er knap så koldt. En lækker vinterstøvle skal nemlig kunne rumme mange forskellige ting hos os - nemlig at holde varmen, være smart, og skal kunne bruges til både bukser og kjoler, samt til pænt og praktisk brug. En stor del af vores modeller er idag super smarte, men formår dog stadig at dække alle formålene ved en vinterstøvle. Vi har selvfølgelig også nogle mere praktiske typer, hvis man går efter en model der udelukkende skal kunne bruges til sne og slud, og ikke være en smart støvle der skal dække hele efterårets behov. Det er vigtigt, at der er en ordentlig sål på en vinterstøvle, da kulden tit kommer nedefra. Derfor ligger vi oftest vægt på, at sålerne er af gode gummi kvaliteter, eller er lavet af rågummisåler som er blevet et utrolig populært naturmateriale som kan udholde meget kulde. Vi garanterer, at du aldrig fryser på fødderne med vores vinterstøvler.

Det behøver egentlig ikke være rigtig koldt, og sne og kulde for at man har brug for vinterstøvler. Mange nyder rigtig godt af en støvle med foer allerede tidligt i efteråret, da det tit kan være koldt på fødderne. Hvis man får en vinterstøvle med ægte uldfoer begynder man heller ikke at svede på fødderne som hvis det fx var syntet. Idag sælges der rigtig mange vinterstøvler som har et smart design, og som ikke udtrykker "vinterstøvle looket" helt vildt meget, men som stadig er dejlig varm og praktisk. Det fantastiske ved vores sortiment af vinterstøvler er, at de kan bruges til pænt brug, kjoler osv også, da de ikke er tunge og rubuste. Da det ikke er hvert år vi har en kold vinter med sne, er det rigtig dejligt at have muligheden for at købe en smart kort støvle som er foret med ægte uld, og kan bruges som vinterstøvle samtidig med at man ser godt ud og føler sig godt tilpas i støvlen. Vinterstøvler er også gået hen og blevet en modestøvle, derfor kan man idag få så mange forskellige designs som følger moden 100%. Tag et kig og lad dig inspirerer af alle vores fantastiske vinterstøvler fra alle vores mæker. Hver og en er forskellig og dækker forskellge behov.