Pavement er til den smarte pige, som gerne vil have den moderigtige sko, men som stadig holder sig på en fint prisniveau. Samtidig er alle deres sko vi forhandler primærk i ægte skind. Vi er utrolig glade for at være forhandler af Pavement, da vi kan få nogle helt andre moderigtige ting fra dette mærke. Det er et forholdsvis nyt mærke, som bliver mere og mere populært og kendt i butikken. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 38

Sko i en moderne, skandinavisk stil fra Pavement

Pavement er et dansk firma, der producerer sko i et skandinavisk og moderne design, og som samtidig er kendetegnet ved deres gode kvalitet og deres solide, elegante skindmaterialer. Udvalget af de moderne sko fra Pavement ligger i en fornuftig, middel prisklasse, hvilket betyder, at deres udvalg af sko appellerer til en bred målgruppe af modebevidste kvinder i alle aldre. Vi er derfor sikre på at du blandt vores udvalg af sko fra Pavement, kan finde nogle sko, der passer til din stil og smag. Pavement er et mærke, som hurtigt lancerer nye kollektioner af sko midt på sæsonen, hvis de kan se nye trends på markedet. Derfor kan du være sikker på, at du får et spændende udvalg af de nyeste tendenser på sko markedet, så du kan iklæde dig den nyeste sko mode hele året rundt – og endda til en god pris. Her på unik-sko.dk vil vi derfor også hele tiden opdatere vores udvalg af sko fra Pavement, så du let kan få fingrene i de moderigtige sko i en høj kvalitet. Udvalget af disse moderne og stilede sko dækker over bl.a. stilletter, støvler, slippers og mange andre modeller, så du vil kunne finde et udvalg til mange forskellige lejligheder og looks.

Vi har altid et bredt udvalg af lækkert fodtøj fra Pavement

Vi sørger altid for at have et godt og bredt udvalg af Pavement støvler, sko og sandaler året rundt. De udvikler sig positivt rigtig meget hver eneste sæson, både designmæssigt og kvalitetsmæssigt. Pavement bliver et mere og mere anderkendt brand, og det er udbredt i mange lande nu, og ikke kun Danmark. De er super dygtige til, at finde inspiration i Milano, og derfor være hurtige til, at lave de nyeste og mest trendy modeller. Stadig glemmer de ikke, at der er mange klassiske kunder, som ikke kun vil have det helt moderne, og derfor husker de altid, at lave lækre enkelte og elegante varer også. 
Hvis du har spørgsmål omkring nogle varer fra Pavement, så kontakt os endelig. Vi sender fra dag til dag med GLS.